Wellness

Budapest mintegy két évezrede a fürdőzni vágyók otthona. A fürdők a kezdetektől fogva kettős szerepet töltenek be. Egyfelől enyhülést nyújtanak a gyógyhatású ásványokkal telített vízbe merülő betegek számára, s testi bajaik kúrálásával lelküket is felüdítik. Másfelől a fürdők a régi idők óta a társadalmi érintkezés központjai is. E két szerep találkozása egyedülálló lehetőségeket nyújtott a fürdőkultúra felvirágzására.

Társaságunk nyolc gyógyfürdőjében számos gyógy- és wellness szolgáltatás várja a gyógyulni vagy felfrissülni vágyó vendégeket. Alábbi összeállításunk abban nyújt segítséget Önnek, hogy eligazodjon a budapesti gyógyfürdők és uszodák nyújtotta lehetőségek között, és a gazdag kínálatból kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő szolgáltatást.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Hydrus-utalvány: Az utalvány tartalma egy egész napos kabinos belépőjegy a Rudas, Gellért, Széchenyi vagy Lukács fürdőbe, valamint egy 20 perces aroma masszázs. Ár: 11.500 Ft. Érvényes a vásárlástól számított egy évig. A masszázsra előzetes időpontegyeztetés ajánlott. A Rudas fürdőben a mindenkor érvényes használati feltételek mellett vehető igénybe A fürdő nyitva tartása az alábbi oldalon érhető el: http://www.rudasfurdo.hu/nyitva-tartas. Az utalvány személyesen vásárolható a Széchenyi, Gellért és a Rudas fürdők pénztáraiban.

MASSZÁZSOK

A budapesti gyógyfürdőkben masszázs szolgáltatások széles választékával várjuk vendégekeinket. Professzionális környezetben, nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelekező masszőrők fogadják a kikapcsolódni vágyókat.

Masszázsok típusai

SZAUNÁK

A gyógyfürdőzés elengedhetetlen kiegészítője a szaunázás, mely köztudottan hasznos szerveztünk számára. Számos jótékony hatással bír, méregtelenít, erősíti az immunrendszert, jó hatással van a bőrre, hatásos ellenszere az álmatlanságnak. Így a szaunázás mindneképpen ajánlott, de igyunk közben sok vizet, és egyszerre ne töltsünk el túl sok időt a forró kabinban.

Szaunavilág a Lukács Gyógyfürdőben

SPECIÁLIS FÜRDŐK

A masszázsok és szaunák mellett a budapesti gyógyfürdők számos különleges fürdőt kínálnak. A különleges anyagok (méz, tej, gyógynövények, illóolajok vagy akár vörös bor) felhasználásával történő fürdők kellemesen ellazítanak, nyugtatnak, jó közérzetet és belső nyugalmat biztosítanak.

További információ

Spa pedikűr

Speciális pezsegtető kezelés, amely nemcsak felfrissíti, hanem bársonyosan puhává is varázsolja a lábunkat. Időtartama 60 perc, amely tartalmaz bőrradírozást, gyógynövényes lábfürdőt, pedikűrt és lábmasszázst.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. által üzemeltetett fürdők szolgáltatásai

Vissza